Category: Tankar

Vad är Rådrum ?

June 10th, 2009
Rådrum, vår världs viktigaste andrum för att verkligen kunna avgöra om det en ensklid polisman har ansett är rätt och riktigt. Tänk på att vid ordningsbotsförelägganden, tex fortkörningsböter mfl lättare trafikbrott, så agerar den enskilde polismannen… more »

Bäst i Norrköping - Little Marbles

May 10th, 2009
Var på en fantastisk konsert med Miss Li i Norrköping i Fredags. Den människan är helt galet musikalisk samt utstrålar en enorm spelglädje. Trots detta så hävdar jag ändå att kvällens höjdpunkt var den lokala förbandet och tjejduon - Little Marbles.… more »

Enkelt…

February 26th, 2009
Gör allting så enkelt som möjligt men inte enklare /Albert Einstein more »

P-Piller hjälper inte mot halsfluss…

February 8th, 2009
Efter en panikartad fredagseftermiddag där jag fick göra en blixtutryckning för att komma min halsflussdrabbade 14 åring till undsättning, så blev det efter en del förhandlande (med landstinget) en akuttid bokad hos vårtcentralen östertull. De hade så… more »

telefonförsäljningsföretaget Ventelo blir omkullpratade

February 2nd, 2009
Finns det något värre än oseriösa och halvkriminella telefonförsäljningsföretag ? I östergötaland finns det ett 30-tal som med lätthet kvalar in under denna beskrivningen. De lurar såväl kunder som anställda. Många gånger är det samma personer som s… more »

Kattens kulor är borta och själv har jag en visdomstand mindre…

December 14th, 2008
  Klackarna i taket denna helg, verkligen. Katten saknar sina bort-opererade kulor, jag min visdomstand och familjen det sedan 8 veckor av telenor utlovade mobila 3G internet abonnemanget. more »

Förbud mot anonymisering under uppsegling ?

December 13th, 2008
  I spåren av den terroristskräck som nu även har kommit till europa och Sverige så arbetar lagstiftare och lobbyn för övervakarsamhället med åtgärdet för att ytterligare begränsa den legitima rätten till anonymitet på nätet och i vardagslivet.… more »

Kul med jul ?

December 7th, 2008
  På senare år har jag utvecklat en allt mer besvärlig Antifirituss-julituss, dvs en stark ovillja till att fira jul överhuvudtaget. Vad är egentligen meningen med julen 2008 ? När jag betraktar julen av idag så är omsorgen och omtanken för de… more »

Kvällstidningar = Kulturell HappyMeal för vuxna

December 6th, 2008
Dagens kvällspress har som bekant föga eller mycket lite med nyheter att göra. Likt ett HappyMeal behöver man nummera även skicka med "extra innehåll" för att tidningen skall vara värd att betala för. Det kulturella värdet på innehållet är dessvärre av… more »

Ytterligare en vecka utan mobilt bredband - tack bredbandsbolaget & telenor

December 6th, 2008
Detta är ett skämt utan dess like. Senaste budet är att även serviceteknikerna har börjat be om ursäkt och tycka att hela den här historien är dåligt skött. Eftersom det inte har hänt något ännu så måste det röra sig om fullständig inkompetens snarare ä… more »